dijous, 26 de març de 2015

ESTRENEM AULA DE MÚSICA!


De fet, d’aula de música ja en teníem una... però l’hem reestructurat de dalt a baix i sembla que en tinguem una de nova!!

Per començar, hem tret les cadires de braços que teníem ja que ens treien molt espai. Ara tenim uns magnífics coixins de colors molt còmodes que guardem en un armari de tela quan no els utilitzem.

També hem estructurat l’aula en racons, de manera que podem treballar amb grups més reduïts aspectes concrets de música, per exemple, tenim un espai on podem escoltar música amb uns cascs o podem tocar el piano també amb cascs, i així no molestem els companys que estan fent altres tasques. També disposem d’una biblioteca d’aula amb llibres que parlen de música, o d’un pentagrama gegant al terra, entre altres jocs musicals repartits per l’aula.

A l’escola també ens han comprat uns quants instruments més que necessitàvem, carillons, cròtals...

I finalment, us volem parlar del que és ara l’estrella de la classe: tenim una bateria!!!

Aquesta bateria la tenim gràcies a la Míriam Roig, la filla de la nostra directora. Ella ja no tocava l’instrument de feia un temps i amb molt de gust ens l’ha cedit a l’escola. Míriam, des d’aquestes línies et volem donar les GRÀCIES i dir-te que quan vulguis t’esperem a l’escola perquè ens vinguis a tocar la bateria!


I doncs, us agrada la nova aula de música???


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada