divendres, 12 de juny del 2015

PER FI EL GRAN DIA!!!

Després de moltes setmanes assajant la rumba “Visca Santa Rosalia!” composada per Gerard Torres i lletra d’Anna Guasch, per fi, el passat 1 de juny, els alumnes de 3r vam anar al Camp d’Aprenentatge Pau Casals a Coma-ruga per fer l’enregistrament de la cançó.

L’experiència va ser molt interessant. No només vam gravar la cançó sinó que també vam descobrir les tècniques i trucatges que s’utilitzen en els enregistraments professionals. Això d’entrar en un plató de gravació i posar-nos uns auriculars ens va resultar emocionant.







També vam aprofitar l’estada al camp d’aprenentatge per crear la nostra pròpia caràtula del cd relacionada amb la Festa Major de Torredembarra.


I encara vam tenir temps per fer altres activitats d’experimentació relacionades amb la música.



La cançó que vam gravar està penjada a la web del CdA Pau Casals (http://www.cdapaucasals.com), on s’hi pot trobar la base instrumental, la versió cantada pels alumnes i la versió cantada pels alumnes i el Gerard i l’Anna (la mestra de música). Igualment, però, al final del dia, vam poder endur-nos, cadascú de nosaltres, el cd que vam pintar amb la cançó que vam gravar. Una edició única i tot un gran record per la posteritat!!!


Us deixem aquí també un tastet del que va suposar l’enregistrament!





El Baix Gaià diari també es va fer ressò de la notícia i ens va publicar un escrit la setmana passada, el podeu consultar en el següent enllaç:

http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixgaiadiari/noticia/5735/alumnes/antina/creen/rumba/santa/rosalia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada