dimecres, 21 d’octubre del 2015

ELS ALUMNES DE 4t AL CONCERT DE LA TROBADA DE ROSALIES


El passat dimarts dia 6 d’octubre, els alumnes de 4t van participar en la festa que l’associació de Rosalies de Torredembarra organitza cada any en commemoració al naixement de Santa Rosalia, patrona del municipi.



Després que les Rosalies assistissin a una missa en honor seu, van dirigir-se al pati del castell, a l’Ajuntament, per escoltar en viu i en directe el grup de música “Mª Lluïsa”. D’entre les cançons que ens van oferir, n’hi havia una d’especial que va tenir la col·laboració d’una quinzena d’alumnes representants de 4t de l’escola l’Antina, la rumba de Santa Rosalia, tot un regal per les Rosalies.

                    
Aquesta rumba, que va ser composada per un dels components del grup “Mª Lluïsa”, el Gerard Torres i amb lletra d’Anna Guasch, la mestra de música de l’escola, va ser gravada al Camp d’Aprenentatge Pau Casals el curs passat pels mateixos alumnes, que llavors feien 3r. Ja finalitzat el curs, també van anar a la ràdio a cantar-la i a ser entrevistats per explicar l’experiència de l’enregistrament.

En aquesta ocasió, al pati del castell, els alumnes van tenir la gran sort de poder cantar la rumba acompanyats per música en directe, el Gerard Torres a l’acordió diatònic, el Jordi Suñé a la guitarra, l’Aina Morros al teclat i la Yasmina El Hamri a les percussions. Des d’aquí els volem agrair molt especialment la seva implicació i el bon saber fer. Va sonar espectacular!

Els nostres protagonistes de 4t s’ho van passar molt bé interpretant la rumba i els pares que els van acompanyar per veure les seves petites estrelles musicals també!

Moltes gràcies a l’associació de Rosalies de Torredembarra per donar-nos aquesta oportunitat i pels detalls d’agraïment que van rebre els alumnes que hi van anar.

Us deixem alguna foto i el vídeo que demostra que ho van fer molt i molt bé.


FELICITATS A TOTS I TOTES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada